Bodrum'da Dünya Temizlik Günü Buluşması: Gümbet Sahili'nde Yarım Ton Atık Toplandı

Bodrum Belediyesi ve Misgibi1Bodrum iş birliğinde 20 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Gümbet Sahili'nde düzenlenen etkinlikte yarım tona yakın atık toplandı.

Monday, Eylültember 21, 2026 - 12:16
0 2
Bodrum'da Dünya Temizlik Günü Buluşması: Gümbet Sahili'nde Yarım Ton Atık Toplandı
Bodrum'da Dünya Temizlik Günü Buluşması: Gümbet Sahili'nde Yarım Ton Atık Toplandı

Bodrum Belediyesi ile Misgibi1Bodrum iş birliğinde, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Gümbet Sahili’nde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Daha temiz ve yaşanabilir bir çevre hedefiyle pazar günü saat 16.00’da düzenlenen etkinlikte, sahil boyunca atıklar toplanarak çevre kirliliğine karşı toplumsal farkındalık oluşturuldu.

Geniş Katılımlı Kapsamlı Temizlik Çalışması

Etkinliğe Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serkan Kanik’in yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğünden 25 personel ve Misgibi1Bodrum’dan 15 gönüllü katıldı. Bodrum Belediye A.Ş. Gümbet Belediye Kafe önünde bir araya gelen ekipler ve gönüllüler, sahil bandı genelinde kapsamlı bir çalışma yürüttü.

Yaklaşık bir saat süren temizlik çalışmasında sahilden yarım tona yakın atık toplandı.

Çevre Bilinci Ve Toplumsal Dayanışma Vurgusu

Çevre bilincini artırmak ve Bodrum’un eşsiz sahillerini korumak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kentin doğal güzellikleri için toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

Belediye yetkilileri ve gönüllüler, çevre odaklı saha çalışmalarının önümüzdeki süreçte de kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Editör

Bodrum'un Güncel Haber Kaynağı | Bodrum yarımadasındaki en güncel haberleri tarafsız olarak sitemizden takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

User