Chp Bodrum Kadın Kolu – 25 Kasım Çağrısı

CHP Bodrum Kadın Kolu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında tüm kadınları Bodrum İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek buluşmaya davet ederek şiddete karşı dayanışma ve farkındalık çağrısı yaptı.

Chp Bodrum Kadın Kolu – 25 Kasım Çağrısı
Chp Bodrum Kadın Kolu – 25 Kasım Çağrısı

CHP Bodrum Kadın Kolu, 25 Kasım’da kadına yönelik şiddete karşı farkındalık, dayanışma ve toplumsal hafıza çağrısıyla tüm kadınları buluşmaya davet ediyor.

CHP Bodrum Kadın Kolu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında anlamlı bir çağrıda bulunarak tüm kadınları dayanışma buluşmasına davet etti. Açıklamaya göre kadınlar, 25 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’te Bodrum İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelecek.

Etkinlik kapsamında, eski eşi, sevgilisi ya da en yakınındaki erkek tarafından öldürülen kadınların isimleri ve hikâyeleri Bodrum’un ağaçlarında yaşatılacak. Bu eylemin, kadınların yaşam haklarının ellerinden alınmasına karşı bir hafıza, yüzleşme ve toplumsal farkındalık çalışması olduğu belirtildi.

CHP Bodrum Kadın Kolu tarafından yapılan çağrıda, “Her birinin bir hayatı, bir hayali vardı. Bu toplum, onların adlarını da katillerini de unutmamaya mecburdur” ifadeleri kullanıldı.

Kadınlar, yaşam hakkına sahip çıkmak, şiddetin her türüne karşı birlikte durmak ve toplumsal duyarlılığı güçlendirmek amacıyla tüm yurttaşlara katılım çağrısı yaptı.