Menteşe Belediyesi’nden Sağlık Ocağına Doğalgaz ve Bakım Desteği
Menteşe Belediyesi, vatandaşların hizmet aldığı kamu kurumlarına destek vermeye devam ediyor. Camikebir Mahallesi’ndeki 6 No’lu Sağlık Ocağı’nın doğalgaz erişimi sağlandı, bakım ve onarım çalışmaları belediye ekipleri tarafından tamamlandı.

Menteşe Belediyesi, vatandaşların hizmet aldığı kamu kurumlarına destek vermeye devam ediyor. Camikebir Mahallesi’ndeki 6 No’lu Sağlık Ocağı’nın doğalgaz erişimi sağlandı, bakım ve onarım çalışmaları belediye ekipleri tarafından tamamlandı.
“Tüm Kamu Kurumlarına Kendi Kurumumuz Gibi Yaklaşıyoruz”
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, ilçedeki kamu hizmetlerine eşit ve samimi destek sunduklarını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın hizmet aldığı her alanda belediye olarak katkı sağlıyoruz. Hiçbir kurumu kendi kurumumuzdan ayırmadan çalışıyoruz. 6 No’lu Sağlık Ocağımızın doğalgaz bağlantısı ve tadilat işlemleri belediyemiz tarafından tamamlandı.” ifadelerini kullandı.
Sağlık Ocağında Neler Yapıldı?
Camikebir Mahallesi’nde bulunan 6 No’lu Sağlık Ocağı’nda:
-
Doğalgaz bağlantısı sağlandı
-
Parke taşları ve ahşap parkeler yenilendi
-
Boya, badana, bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi
“Kamu Hizmeti Veren Her Kuruma Desteğimiz Sürecek”
Başkan Gonca Köksal Aras, açıklamasında şu sözlere de yer verdi:
“Kamu kurumlarının bakım, onarım ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları sürdürüyoruz. İlçemizdeki tüm sağlık kuruluşları, okullar, ibadethaneler ve benzeri kurumlara imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz. Belediyemiz, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da iş birliklerine açık olmaya devam edecek.”
Teşekkür Ziyareti
Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kiramettin Mahallesi Muhtarı Hayrettin Akay ile Aile Hekimi Dr. Uğur Sönmez, yapılan destek nedeniyle Başkan Gonca Köksal Aras’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Dr. Uğur Sönmez, desteklerinden dolayı Başkan Aras’a teşekkür ederken, Akay da, “Başkanımız hiçbir mahalleyi ya da kurumu ayırt etmiyor. Tüm mahallelerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.