Altınordu Bodrum Futbol Okulları’nda Babalar Günü Coşkusu: Babalar Sahada, Çocuklar Tribünde
Altınordu Bodrum Futbol Okulları, Babalar Günü’ne özel keyifli bir etkinlik düzenledi. Sahaya babaların çıktığı, çocukların ise onları tezahüratlarla yönlendirdiği renkli anlar yaşandı.
Altınordu Bodrum Futbol Okulları, Babalar Günü’nü sahada kutladı. Minik sporcuların sürpriziyle sahaya çıkan babalar, kıyasıya maç yaparken tribündeki çocukları ise esprili yorumlarıyla babalarına "hocalık" yaptı. Sporun birleştirici gücüyle aile bağlarının ön plana çıktığı etkinlik, kahkaha dolu anlara sahne oldu.
Babalar Günü, Altınordu Bodrum Futbol Okulları’nda oldukça eğlenceli ve sıra dışı bir etkinlikle kutlandı. Çocukların antrenman saatinde sahaya davet edilen babalar, kendilerini bir anda maçın içinde buldu. Kulüp antrenörlerinin takımlara ayırdığı babalar, yeşil sahalarda hünerlerini sergiledi.
Tribünde Roller Değişti: "Öyle Topa mı Vurulur Baba?" Saha kenarına geçerek maçları izleyen minik futbolcular, günlük antrenmanlarda antrenörlerinden duydukları uyarıları bu kez babalarına yöneltti. "Nasıl pas veriyorsun?", "Niye koşmuyorsun?", "Öyle topa mı vurulur?" gibi esprili yorumlar hem sahada mücadele eden babaları hem de izleyenleri kahkahaya boğdu. Etkinliğin ilerleyen dakikalarında babalar ve çocuklar karşı karşıya gelerek heyecan dolu bir maça imza attı.
Tecrübeli İsim Kenan Özer de Sahadaydı Renkli anlara sahne olan etkinliğe, Bodrumspor'un tecrübeli ismi Kenan Özer de veli olarak katılarak çocuklarla aynı sahayı paylaştı. Altınordu Bodrum Futbol Okulları Sorumlusu Kanat Özsert’in de katılımıyla gerçekleşen organizasyon, sporun ve aile birliğinin güzelliğini gözler önüne serdi.
Farklı yaş gruplarında gerçekleştirilen etkinliklerde, bazı babalar kendi aralarında maç yaparken bazıları da çocuklarıyla birlikte futbol oynamanın mutluluğunu yaşadı. Babalar Günü’ne yakışan bir coşkuyla geçen gün, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla noktalandı.


Yorumlar (0)